Derde oog. Zien.
Dit chakra staat voor de kleur indigo. Staat voor intuïtie, wijsheid, directe waarneming en fantasie.

De remedie zal je helpen om gemakkelijker verbinding te maken met de geestelijke wereld. Via dit centrum ben je in staat om in een hoger bewustzijn te geraken. Je gaat je eigen werkelijkheid beter zien.
Zij opent het bewustzijn voor intuïtie en Zelfkennis. Hier worden zon en maan, man en vrouw, licht en donker met elkaar verbonden zodat er alleen nog maar eenheid is. voorbij het dualisme. Bij concentratie problemen zal de remedie je helpen deze langzaam aan op te lossen, zodat je klaar zicht krijgt op jouw Zelf.
Als je geen structuur kunt herkennen zoals bij PDD-NOS en andere aandoeningen, zal de remedie jou helpen dit langzaamaan op te bouwen zodat de structuur duidelijk wordt. Als je teveel tegelijk of te snel wilt doen en zodoende geen rust meer kunt nemen.
Je hebt het gevoel gekregen dat het leven zinloos is en geen enkel doel kent.
Als je geen verantwoordelijkheid meer kunt nemen voor je eigen beslissingen. Van hier uit ontstaat egoïsme als er niet aan de basis behoeften is voldaan. Het is dan ook moeilijk zo niet onmogelijk om positief te blijven en alles zal zwart zien. Dit kan leiden tot zware depressies. Bij een overactiviteit van het derde oog kan dit leiden tot psychosen en schizofrenie.
De remedie zal een positieve invloed gaan uit oefenen op het ademhalingscentrum en alles vanuit de kleine hersenen. Zij werkt ook op het hormonale systeem en zenuwstelsel. Bij gehoor- en oog- problematiek. Bij bijholten ontstekingen.
Als je van nature al heel gevoelig bent zal de remedie jou in staat stellen om gemakkelijker in contact te komen met jouw vorige levens en dit in een positieve manier omzetten of helen.

Close Menu