Eerste consult

Na het lezen van deze site kom je wellicht tot de conclusie dat deze vorm van therapie of persoonlijk helen je verder kan helpen. Zet dan de stap en maak een telefonische afspraak onder nummer 06-53 51 25 54. Spreek eventueel een boodschap in met je naam en telefoonnummer.

Na de gemaakte afspraak dien je de benodigde formulieren te downloaden en uit te printen. Met de hand zelf in te vullen en  waar nodig te ondertekenen en met de post (met voldoende Porto) naar mij toe te sturen. Als het kan zo snel mogelijk zodat ik ook wat tijd heb om alle administratie al van tevoren te doen. Dat brengt jouw meer tijd tijdens het eerste consult. Het zijn de formulieren: anamnese volwassene of kind (afhankelijk wie komt), cliëntregistratie en behandelovereenkomst.

Tijdens het eerste consult wordt het anamneseformulier kort met je doorgenomen en wordt het behandelplan besproken.

Hierna kan de behandeling beginnen. Middels magnetiseren en gesprekken kunnen er in een korte tijd vele inzichten ontstaan over de bestaande problematiek. Bewustwordingen zijn hierbij uitermate belangrijk, omdat het belangrijk is dat je kunt begrijpen waardoor de problematiek is ontstaan en wat er aan te veranderen is. Vaak kan de natuur een handje helpen d.m.v. bloesems, remedies of celzouten of supplementen. Alle extra hulp is immers mooi meegenomen en kost dan geen extra energie.

De benodigde tijd per behandeling is ongeveer 1 uur. De duur van het eerste consult is normaliter iets langer; immers het anamnese formulier hoeft bij een volgend consult niet meer besproken te worden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze consulten geheel of gedeeltelijk. Dit is onder meer afhankelijk van uw zorgpakket. U kunt dit via de website van uw eigen verzekeraar opzoeken.

Consulten alleen op afspraak.                                                                                 Afmelden alleen mogelijk via bovengenoemd mobiel nummer. Inspreken mogelijk. Een gemaakte afspraak alleen wanneer het echt niet anders kan minimaal 24 uur van tevoren afzeggen.

Ik ben met mijn praktijk georganiseerd en aangesloten bij:               Beroepsvereniging VVET (Vereniging Van Energetische Therapeuten)

www.VVET.nl

Stichting RBNG: www.rbng.nl

Kamer van Koophandel: ingeschreven

Opmerkingen over de website zijn van harte welkom, klik hier.