yogalogo

Eerste consult

Afspraak vastleggen

Na het lezen van de website ben je misschien tot het besluit gekomen dat jouw gezondheid of mentale toestand wel een boost kan gebruiken. Ik ben verheugd te horen dat je samen met mij dit proces wilt starten. Ik zal je dan ook overal waar nodig begeleiden en ondersteunen.

Na het maken van een afspraak
Om de eerste behandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen vraag ik je graag onderstaande link te volgen en de administratieve bestanden te downloaden en met de hand in te vullen. Hierbij gaat het om de volgende formulieren:
– Anamnese volwassene of kind (afhankelijk wie komt);
– Cliëntregistratie;
– Behandelovereenkomst.

Daarna mag je de formulieren versturen naar mijn email info@deveenpluis.nl. Verstuur deze documenten a.u.b. zo snel mogelijk, zodat ik de administratieve informatie al voor jou komst kan verwerken en we de tijd optimaal kunnen benutten.

Je eerste consult

Tijdens het eerste consult zullen we kort de ingevulde formulieren doorlopen en aan de hand daarvan het behandelplan bespreken. Hierna kan de behandeling beginnen.

Door het magnetiseren en onze gesprekken, kunnen er veel inzichten komen over de bestaande problematiek(en). Bewustwording over jou huidige levensstijl, overtuigingen, gevoelens en emoties zijn hierbij zeer belangrijk, zodat je ook kunt begrijpen waardoor de problematiek is ontstaan. Als je bewust bent van de oorzaak, dient de oplossing zich vaak vanzelf aan.

Afhankelijk van ons gekozen behandelplan pas ik verschillende methodes toe, waarbij de natuur vaak een handje kan helpen door middel van bloesems, remedies, cel-zouten of supplementen.

Duur van een consult
Het eerste consult duurt doorgaans iets langer omdat we het behandelplan samen zorgvuldig doornemen. De benodigde tijd voor de volgende behandelingen is ongeveer 1 uur.

Close Menu