Thermografie Lezing (gratis)

Wanneer:
Geïnteresseerd? Laat het me even weten via info@deveenpluis.nl.
Opnieuw te plannen.

Hoe laat:
19:00

Waar:
Praktijk De Veenpluis
Veenpluis 6, Sevenum

Enkel toegankelijk bij aanmelding:
tel: 06-53512554 of via
info@deveenpluis.nl

Gastspreekster Monique Wanders komt op deze gratis informatieavond meer vertellen over borstgezondheid. Waar moeten we op letten? Hoe hebben wij onze eigen gezondheid in de hand? Zij heeft op het gebied van borstgezondheid veel kennis opgedaan bij ‘De Groene Zuster’ én de vele lichaam- en borstonderzoeken met medische thermografie en komt ons nu meer vertellen over de meest belangrijke onderwerpen. 

Wat is Medische Thermografie?

Als medisch thermograaf maakt Monique met een zeer geavanceerde warmtecamera’s thermische beelden van haar cliënten. Deze beelden zijn de grondslag voor een door Physicians geschreven rapport, van waaruit geadviseerd of doorverwezen wordt.

Thermografie is er al meer dan 70 jaar. Dankzij de, in de afgelopen 20 jaren toegenomen ontwikkeling van hoogwaardige computers en camera’s, kon thermografie gebruikt gaan worden voor lichaamsonderzoek. Op dat moment werd een unieke manier van vroegtijdig onderzoek –preventief dus– geboren en daarmee veranderde ook de kijk op preventie en gezondheid! We kijken met thermografie namelijk naar de állereerste veranderingen in het lichaam “de ontstekingsfase”, nog vóórdat de klachten ontstaan. Dit onderzoek met medische thermografie is volledig veilig, pijn- en stralingsvrij.

Een preventief onderzoek wordt echt waardevol als we met dit rapport en een open blik de juiste adviezen en behandelingen kunnen (aan)geven zodat jij je gezondheid kunt verbeteren.

Missie van Monique

Het is de missie van Monique om vrouwen te helpen duidelijkheid te krijgen over hoe ze hun borsten en lichaam gezond kunnen houden. Om daarin daadwerkelijk bij de dragen werkt Monique o.a. samen met zowel gecertificeerde borsttherapeuten als ‘manuele lymfe drainage therapeuten’.

Zij is naast gecertificeerd medisch thermograaf ook de initiator van het gezondheidsevent “September Borstgezondheidsmaand”. Dit jaarlijks terugkerend event bevat vele presentaties, lezingen, evenementen en o.a. mooie thermografische aanbiedingen.

Close Menu