yogalogo

Prijzen

Consult

€90

Per uur

* Exclusief eventuele supplementen en laboratorium onderzoeken. 

* Afspraken verzetten of annuleren is geen probleem zolang dit minimaal 24 uur voor uw geplande afspraak gebeurt. Indien u zich hier niet aan houdt, ben ik helaas genoodzaakt het volledige consult in rekening te brengen omdat ik dan geen kans heb iemand anders deze tijd te gunnen. Ik reken op uw begrip.

* De therapie vormen zoals op deze site vermeld, anders dan de energetische therapie die ik bied, dienen als complementair met de energetische therapie te worden gezien, en zet ik derhalve dan ook niet separaat in.

Verzekeringen en Vergoedingen

Vergoedingen

Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoedt energetische therapie. Het is afhankelijk van jouw zorgverzekeringspakket of het volledig of gedeeltelijk vergoed wordt.

Uitgesloten

De PNEI-, Orthomoleculaire therapie, laboratorium onderzoek en gewichtsbegeleiding zoals ik die bied wordt helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed.

Klaar om de verandering in gang te zetten?
Bel me dan vandaag nog op!

Krijg een volledig persoonlijke en aangepaste behandeling op basis van jou wensen en behoeftes. Aarzel niet en neem gerust eens contact met me op. Ik ben 1 telefoontje van je vandaan.

Een telefoontje is volledig vrijblijvend!

Close Menu