Kruin. Wedergeboorte.
Dit chakra staat voor de kleur violet. Staat voor spiritualiteit, verlichting, zelfverwerkelijking.

Als dit chakra goed werkt zal er een gevoel ontstaan van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit.

De remedie zal je ondersteunen als je de overtuiging hebt dat het leven oneerlijk en hard is. Bij geen vertrouwen in het Universum. Het is moeilijk om op de aarde te leven. Er bestaat een angst om niet te voldoen aan jezelf of aan de maatschappij. Als er geen inzichten bestaan in de fysieke, wereldse of geestelijke zaken. Brengt balans tussen hart en nieren, ziel en geest.
Bij hoofdpijnen en migraine. Het is niet meer mogelijk om te ontladen. Als de hersenen overwerkt zijn, ontstaat overspannen zijn. De remdie kan helpen bij doorslaapproblemen, zenuwpijnen of allerlei ernstige aandoeningen en een zwak immuun systeem.
Ademhalingsproblemen of verlamming. Depressiviteit en geestelijke verwarring of uitputting. Communiceren met geesten of entiteiten.
Communiceren is verbinding leggen met God. Hier ontstaat ook het gevoel van naastenliefde.
De remedie werkt op verlengde merg en hersenschors, en het gehele organisme. Hier bestaan ook de begrippen- zo boven- zo onder. Wat zich in de hersenen afspeelt, speelt zich in het klein af in de onderste ledenmaten. Alles is precies goed, zoals het komt. Wedergeboorte, de weg komt als vanzelf weer uit bij thuis, de Bron, God, het oneindige.

Close Menu