Toelichting en gebruik van de chakra’s remedies

De remedies hebben ten doel om zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel bewust te worden welke vervuilingen zich in de bewuste chakra bevinden. Het bewustzijn wordt langzaamaan steeds meer wakker, zodat we heel bewust elke dag van ons leven kunnen leven. Doordat de inzichten bewust worden, zal de mens zelf in staat zijn om het bewuste chakra te reinigen (kan ook onbewust), waardoor het helings proces optreedt, zelfs tot op zielsniveau.

De remedies zullen jou vele inzichten geven over hoe jij nu in het leven staat en hoe je hierin functioneert. Door de remedies te gaan gebruiken of gewoon bij je te dragen in het flesje, zullen je vele wonderlijke zaken staan te gebeuren. Je hoeft alleen maar op te letten en bewust te worden wat er in en met jou en de buitenwereld gebeurt.

De ‘Chakra Remedies’ bezitten een hoog trillingsgetal dat correspondeert met de desbetreffende chakra. Een waarschuwing gaat uit naar die personen die versnelt door het leven rennen en nergens meer bij stil staan; dat zij niet in de verleiding komen om dan ook maar zo snel mogelijk!! met de remedies te gaan beginnen. De remedies zijn in grote zachtheid en met heel veel liefde gemaakt. Zodoende wens ik je ook een heel fijn en rustig proces toe waarin zachtheid zal plaatsvinden. Zodat de persoonlijkheid de mogelijkheid krijgt om de verkregen inzichten rustig aan te integreren in je nieuwe leven.
Dosering: In enkele gevallen kan het raadzaam zijn om 1 tot 2 druppels uit het stockflesje puur te nemen.
Overwegend wordt de volgende dosering gemaakt. Vanuit stockflesje maximaal 4 druppels per 30 cc bronwater met iets alcohol ter verhoging van de houdbaarheid. Het is mogelijk om maximaal 6 soorten remedies bij elkaar te voegen tot 1 dagelijks te gebruiken dosering. De ‘De Veenpluis Chakra Remedies’ mogen voor gebruik met maximaal 4 remedies bij elkaar worden gevoegd.
Dagdosering is 3 x per dag 4 druppels. De eerste dagen kan er intuïtief genomen worden d.w.z. na elke 5 minuten weer 4 druppels net zolang totdat de behoefte gestild is. Het lichaam geeft immers de behoefte aan, en zegt letterlijk: he, he, het wordt eindelijk aangevuld. Al is het doseerflesje binnen 4 dagen leeg, dat is niet erg. De grotere frequentie van inname is belangrijk; niet de hoeveelheid van de druppels. 10 x per dag 4 druppels is effectiever dan 5x 6 druppels. Meer druppels tegelijk zal het effect niet versnellen; echter alleen heviger maken en dit is nu juist niet gewenst. IMMERS: Het mag in zachtheid.

Belangrijk: In de eerste dagen na het starten van een remedie of combinatie hiervan, is het raadzaam om geen koffie of alcohol te nuttigen. De koffie of alcohol kan voor extra hoofdpijn zorgen of zelfs slecht verdragen worden. Deze stoffen zijn van nature immers al niet gezond voor het lichaam. Indien er hoofdpijn ontstaat is het raadzaam om extra water te gaan drinken zodat de afvalstoffen gemakkelijker het lichaam kunnen verlaten. Er kan mogelijk een gevoel van koude ontstaat in het fysieke lichaam. Deze koude is geblokkeerde energie die al in het lichaam aanwezig is maar nu de mogelijkheid krijgt om het lichaam te verlaten. Deze koude is van korte duur en zal als vanzelf ook weer oplossen. Je wordt hier niet opnieuw ziek van, alleen maakt het zich nog even kenbaar voordat de geblokkeerde energie zal vertrekken.

Bij het gebruik van de druppels eerst even met het dichte flesje zachtjes schudden. Dit heeft ook een betekenis. Het bootst namelijk de waterval na. Een waterval komt van hoog, valt diep en maakt allles zachtjes los wat onder op de bodem vastzit. Hierna komt het rustig naar de oppervlakte gedreven zodat het afgevoerd kan worden. Ditzelfde ritueel wordt fysiek nagebootst door het flesje te schudden. De remedie komt hierdoor als een waterval jouw systeem in en maakt alles los wat nog vast zat zodat het via nieren en andere uitscheidingsorganen uitgescheiden kan worden. Het kan zijn dat je de eerste dagen een andere geur ruikt van je urine of ontlasting. Dit komt omdat de afvalstoffen uitgescheiden worden. Dit is van korte duur, waarna het weer herstelt en normaal gaat ruiken.

Bij twijfel altijd een arts raadplegen. De remedies zijn een ondersteuning en zeker geen medicatie.

De basisset van ‘De Veenpluis Remedies’ kan gecombineerd worden met de ‘De Veenpluis Chakra Remedies’. Indien dit gewenst is, kunnen er maximaal 4 remedies bij elkaar in 1 flesje gevoegd worden.

Ik wens je heel veel warmte en liefde toe bij het gebruiken van de remedies.

Close Menu