Geeft verbinding in blijheid, zowel naar het universum als naar moeder aarde.Goede aarde binder.Voor sombere, zenuwachtige of neerslachtige mensen, die geen vrolijkheid meer kunnen beleven. Die solitair zijn en niet kunnen veranderen. Die totaal vastzitten in hun ijzeren harnas of vastgeroeste structuren. Deze structuren kunnen opnieuw weer langzaam oplossen, zodat zij zich weer veilig kunnen gaan voelen in hun leven.

Leren uitspreken wat moeilijk voor ze is geweest.
Angst hebben voor de medemensen en hun omgeving en zich hier niet meer veilig in durven voelen.
Die zich misbruikt voelen op een ernstig niveau of zelf misbruik hebben toegepast en zich hiervoor niet meer kunnen vergeven.
Incest verleden.
Helpt om het cholesterolgehalte naar beneden te brengen.
Beschermt de lever en ondersteunt de nieren.
Oplossen van het vader-moeder probleem.
Bij een continu dorstgevoel, inzicht in de oorzaak van suikerziekte.
Verstoorde hormoonbalans.
Helpt bij baarmoeder(hals) problematiek (altijd een arts raadplegen!).
Helpt negatieve energie te verdrijven.
De melkdistel in combinatie met lavendel is in staat om auralifters te verwijderen. Geeft een bescherming van goud licht op de aura.
Laat je weer open bloeien en recht gaan staan voor jezelf. Om je eigen weg weer te kiezen en deze ook daadwerkelijk weer op te pakken. Tegen slecht oriëntatievermogen en snel verdwaald zijn.
Goed te gebruiken bij mensen met autisme in combinatie met elfenbankje en celzouten ( nr. 1- voor het weer openen en nr. 12- voor de relatie binnen- buitenwereld).

Close Menu