Electron reverse oefening

Deze oefening is gebaseerd op de kennis van Johan Boswinkel. Hij heeft Electron Spin Inversion geschreven.

Oefening:

  • Met blote voeten op het gras gaan staan
  • In de spin houding gaan staan (zie begeleidend filmpje)
  • Bedenken (of voelen) dat je in de ruimte tussen de elektronen gaat zitten
  • Uitademen en voelen wat er met je gebeurd of vrijkomt
  • Wachten totdat het rustig voor je is
  • Je kunt hier al de ruimte vullen met licht of liefde
  • Dan uitspreken: reset en alle elektronen de juiste kant uit draaien
  • De ruimte opnieuw vullen met licht of liefde (herhalen dus)

Als einde kun je nog uitspreken: IK DANK U GOD én ZO IS HET.

God is in deze uitspraak niet bedoeld als alleen de Christelijke God maar ook als de Bron, het Universum, het Alles.

Wij mensen zijn wezens van licht, en bestaan uit licht. Wij zijn verbonden met de Bron, en Een met de Bron.

Helaas zijn velen onder ons dit gegeven vergeten. En kunnen ze om welke reden dan ook, hun eigen licht niet meer zien. Gevolg is dat ze dan ook hun eigen licht niet meer kunnen laten schijnen.

De spin oefening is een oefening die je kan helpen om terug te keren naar je eigen lichte kern met de juiste draairichting van de elektronen.

Heel even in het kort. Wij bestaan uit atomen en ieder atoom heeft zijn eigen kern. Rondom de kern bevinden zich de elektronen die rondom de kern vliegen. Deze elektronen hebben ook een eigen draairichting. Net zoals de planeten draaien rond de zon, draait iedere planeet nog rond zijn eigen as. En tussen de zon en de planeten zit heel veel ruimte. En bestaat eigenlijk uit niets. Dit is niet geheel juist want het bestaat uit trilling. Zo in het groot (universum) en zo op het aller kleinste niveau, (fysiek).

Tussen de kern en de elektronen zit vooral veel ruimte. Zodoende bestaat het grootste gedeelte eigenlijk uit ruimte (kwantumfysica). Dus eigenlijk niets! Als je om welke reden dan ook uit balans bent geweest en jezelf niet meer terug hebt weten te vinden; kan het zijn dat de elektronen de verkeerde kant op zijn gaan draaien. Straling kan hier een grote oorzaak van zijn geweest. Aldus Johan Boswinkel. Inmiddels heb ik zelf ervaren en gezien dat de ruimte zich ook kan vullen met negatieve energie of trilling. Als je iets heel moeilijks hebt meegemaakt in je leven en dat een plaats hebt gegeven (ook onbewust), kan dat in deze ruimte gaan zitten. Dus in mijn optiek is de spin inversion niet alleen een gevolg van straling maar kan van meerdere factoren afhankelijk zijn geweest.

Als de elektronen zelf de verkeerde kant op blijven draaien kun je chronisch ziek worden, allergieën ontwikkelen, chronisch vermoeid zijn zonder oorzaak te vinden, therapieresistent blijven enz. enz. Al met al blijf je voortdurend in de ellende zitten. Het heeft natuurlijk een oorzaak waarom de elektronen voortdurend de verkeerde kant op blijven draaien. Als de ruimte gevuld blijft met jouw eigen negatieve energie, dan zal dat het negatieve mechanisme van het elektron in stand houden. En kan het simpelweg niet veranderen in een positieve richting. Want JIJ BENT de oorzaak van de voortdurende stoorzender. Indien de negatieve energie verwijderd is in die ruimte, kan deze zich weer gaan vullen met positieve energie. Dus dan zal het elektron eerst tot staan moeten worden gebracht en daarna in de juiste draairichting zich kunnen gaan bewegen. Indien de energie positief blijft, zal het elektron zich ook positief kunnen blijven bewegen. Erg logisch allemaal!

Oefening:

Je gaat met je blote voeten (het liefste) op het gras staan of op een plek die je heel fijn vindt. Dan neem je de houding aan van de spin oefening. Het is heel goed mogelijk dat je erg gaat wiebelen en niet meer stabiel staat. Zoek dan een plekje dat je ondersteund wordt of iemand die je veilig vasthoudt. Je ademt een aantal keren rustig door. En je gaat in gedachten in de ruimte zitten waar niets is. Dus tussen de elektronen in. Het is heel goed mogelijk dat je nu ineens iets gaat ervaren of misschien wel heel verdrietig wordt. Mogelijk kun je ook aan iets denken waar je tot nog toe altijd last van hebt gehad. Alles is oké. Je blijft rustig doorademen of uitzuchten of huilen. Net zolang totdat het verdrietige gevoel vanzelf zakt of loslaat. Dit verdriet kan voelbaar zijn vanuit alle vorige levens die je hebt gehad. En waarbij je niet in het licht hebt geleefd of zelfs God- of het universum- of de Bron- had afgezworen. Dat heeft zeker verdrietig gemaakt. En hoogstwaarschijnlijk kon je het ook niet meer voelen of bewust van zijn. Maar God of de Bron bestaat uit liefde en heeft alleen maar het allerbeste met ons voor. Wij komen allen weer in een leven terecht waarbij we dit licht in onszelf mogen gaan ervaren en zien. Het opnieuw geboren worden in het licht. Het hangt van je bewustzijnsniveau af of je hieraan toe bent.

Ben je weer helemaal rustig, dan volgt de volgende stap. Nu mag je je gaan vullen met licht. Gewoon bedenken dat je die lege ruimte gaat vullen met licht. De ruimte die zojuist is vrijgekomen gaat zich vullen met licht. Want jij bent licht en bestaat uit licht. Wij zijn immers verbonden met de Bron en zijn een met de Bron. Alles is EEN. Dat je dit zelf niet meer zo ervaarde of bewust bent, is wat anders.

De volgende stap is om uit te spreken: resetten. En dat de elektronen zelf weer de juiste kant op gaan draaien. Door dit uit te spreken heb je nog meer kracht als dat je het alleen zou denken.

Hierna kun je jezelf weer vullen met licht of liefde of met wat voor jou goed voelt.

Als afsluiting zou je kunnen uitspreken: ik dank U God en zo is het.

Probeer het maar gewoon uit en bemerk wat het met je doet. Je mag met jezelf ook afspreken dat er alleen maar iets positiefs kan gaan gebeuren. Als het negatief voor je uit zou vallen; gebeurt er helemaal niets! Het universum is alleen liefde.

Het is net als met een grote schoonmaakactie van een kast. Je zult eerst de oude troep vast moeten pakken voordat je het weg kunt gooien. Dat is op celniveau en moleculair niveau precies hetzelfde. Daarna maak je de kast schoon en kunnen de nieuwe spulletjes er weer in. Je zet geen nieuwe spullen voor de oude troep. Dan raakt de kast overvol en zal het er toch uit vallen. Het is een kwestie van tijd. Echter in het universum bestaat geen tijd. Tijd is alleen een aardse manifestatie zodat de mens een houvast heeft en aardse lessen mag en kan leren. En het hervinden van je eigen licht is ook een van die lessen.

Voor wie is deze oefening geschikt?

Voor iedereen. Maar vooral voor die mensen die al sinds lange tijd goed bezig zijn geweest met zichzelf. En waar het op de een of andere manier niet werkte of gebracht heeft, zoals verwacht. Je blijft je best (heel) goed doen echter zonder resultaat. Je bent dan mogelijk therapieresistent. Dan zou het kunnen zijn dat de oorzaak ligt in de blokkering op het allerdiepste fysieke niveau. Op atoom en elektronen niveau.

Als je deze blokkade zelf hebt opgeheven, zul je in staat zijn om je eigen licht weer te laten schijnen. Zodoende ben je een lichtend voorbeeld voor allen die nog zoekende zijn.

De holistische betekenis is helder. De protonen en neutronen zijn de kern. Oftewel het universum-God-de Bron. De elektronen die erom heen vliegen zijn wij als mens. Ieder met zijn eigen positieve draairichting (als het goed is). Samen vormen wij het geheel. Zo in het groot en zo in het klein. Wij bestaan uit niets en tegelijkertijd uit alles.

We vormen samen het geheel.

Ik wens je heel veel licht, gezondheid, en vooral levensgeluk toe.

Anny Thissen

Close Menu